REJSE BLOG

Gran Canaria, Besøg #1

30-07-2017

Oplevelse: ⭐⭐⭐⭐

Gran Canaria er og bliver et af mine yndlings rejsemål. Vejret, menneskene og hotel-standarden er i totalt særklasse. Vi plejer, at tage der ned i vinterperioden, særligt i december hvor vi har været utrolig heldige med vejret. Vi bor ofte i Maspalomas, da det ligger lige op og ned af Playa del Ingles, men koster kun det halve. Vi har efterhånden været på en del hoteller på Gran Canaria, men et særligt hotel jeg gerne vil fremhæve er Vista Flor, ikke på grund af maden eller lejlighederne, men på grund af deres usædvanlige søde og rare personale, som virkelig giver alt hvad de har for, at din ferie skal blive perfekt.

 

//Jakob Frees - Rejse guru

Jakob's Rejseguide

 

Her kan du læse om mine observationer i og omkring rejsebrachen fra da jeg var i midten af rejserne og nu bagefter hvor man kan se det hele med andre øjne.

Billig rejse, tip 1

17-07-2017

 

Når du skal finde en billige rejse, skal du gøre op med dig selv hvad du ikke kan undvære f.eks. placeringen, mad og pools.

Er det nødvendigt for jer, at bo midt i byen eller helt ned til stranden eller kan man nøjes med, at bo lidt udenfor byen og skulle gå 200m til stranden, så er der penge og spare. Hvis du alligevel kun bruger stranden, er det så nødvendigt, at have pool på hotellet? og lav en vurdering af om det kan svare sig, at have mad på hotellet, hvis du nu elsker, at tage ud og spise og kan finde de små lidt billigere resturanter. Så vælg dine kampe.

 

//Jakob Frees - Rejse guru

Kreta, Besøg #1

17-07-2017

Oplevelse: ⭐⭐⭐⭐

Vores første møde med Kreta var en stor succes. Vi var på Kreta 12km vest for Chania ved Agia Marina fra d.20/05-17 og en uge frem. Vores møde med Kreta var meget positivt, en yderst dejlig ø, med rare mennesker og i forhold til mange andre græske ø'er er der rent og pænt over det meste. Stranden er god, der dog nogle steder hvor man kommer til, at gå på klipper ud i det klare lyseblå vand som indbyder til snorkling og generalt bare svømning. Stedet byder også på mange lækre resturanter og seværdigheder. Alt i alt, et super rejse mål.

 

//Jakob Frees - Rejse guru

© All Rights Reserved